Krémhez:
- 3 dl tej
- 5 ek cukor
- 15 dkg kókuszreszelék
- 2 csapott evőkanál liszt
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 5 dkg vaj
Kekszlapokhoz:
- 5 dkg vaj
- 5 ek porcukor
- 4 csapott evőkanál kakaópor
- 50 dkg darált keksz
- 3 ek rumaroma
- 4 ek baracklekvár
- 3 dl tej
Mázhoz:
- 10 dkg étcsokoládé
- 5 dkg fehér csoki
- 1-1 evőkanál étolaj
Először készítsük el a krémet! Mérjünk ki 2 dl tejet, majd keverjük el benne a cukrot és 10 dkg kókuszreszeléket. Forraljuk fel. Adjuk hozzá a maradék 1 dl tejben elkevert pudingport és a lisztet. Állandó keverés mellett főzzük sűrűre. Időnként megkevergetve kihűtjük. Amint teljesen kihűlt, adjuk hozzá a vajat és a többi kókuszreszeléket, alaposan keverjük ki.
A kekszlapok hozzávalóit gyúrjuk össze jó alaposan. A tejet apránként adagoljuk úgy, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk. Osszuk 3 egyenlő részre, majd porcukorral megszórt sütőpapíron nyújtsuk ki kb 20×30 centisre őket.
Tegyük az első lapot sütőpapírral bélelt tepsibe, majd kenjük rá a krém felét. Fedjük be a második lappal és erre kenjük a maradék krémet. Végül a harmadik lappal is befedjük.
A mázhoz a csokit olvasszuk fel 1 evőkanál étolajjal, majd kenjük rá a sütire. Ezután a fehércsokit is olvasszuk fel az olajjal és tetszés szerint csíkozzuk be a tetejét.
Tegyük hűtőbe pár órára.